Беспрекорен Јапонски квалитет од далечната 1916 година. ISUZU, креатор на најиздржливите возила во светот

Најдоброто од ISUZU

Isuzu D-Max

Најиздржливиот пикап камионет на пазарот. Со погон на две или сите тркала. Идеален работник, совршен за движење на патот и надвор од него.

Isuzu М21 (3,5 тони)

Најмалиот камон во семејството на ISUZU камиони, со бруто маса од 3,5 тони што Ви дава можност да го управувате со обична дозвола од Б категорија.

Isuzu N (7,5 тони)

Најпродаваниот модел на европскиот и светски пазар. Со бруто маса од 7,5 тони и флексибилност за многу видови надградби.

Isuzu F (11-14 тони)

Камиони со бруто маса од 11 до 14 тони. Одлични за превоз на стока, ладилници, комунални и други надградби.

Isuzu Citiport

Најпродаваниот автобус за превоз на патници во градот, со должина од 12 метри и погон на дизел или CNG гориво.

Isuzu Novo S

Нов, мал, флексибилен… Isuzu Novo S е одличен автобус за превоз на патници во градот и надвор од него.

Зошто Isuzu?

Сертифициран квалитет

Возилата на ISUZU се со сертифициран и докажан квалитет

Сервисна поддршка

Комплетна сервисна поддршка, професионален кадар и резервни делови

Конкурентни цени

Одлична комбинација на цените и квалитетот кој го добивате за возврат

Долг животен век

Возилата на ISUZU важат за едни од најиздржливите возила на светот

104 години искуство

Isuzu зад себе има 104 години богато искуство во производство на возила

Финансирање

Возилата на ISUZU се достапни со најдобрите пакети за финансирање

Наши клиенти

Вести & Актуелности

 
© Copyright - Аутомакедонија АД Скопје