НАЈДОБРИОТ ПИКАП НА ПАЗАРОТ

Со потпишувањето на договорот за партнерство со ISUZU, Аутомакедони...

Повеќе

ISUZU D-MAX ЗА 332 ЕВРА

Одлична промотивна акција за моделот ISUZU D-Max со дупла кабина - Crew Cab...

Повеќе

ISUZU СЕРИЈА “N” СО БРУТО МАСА ОД 3,5 ТОНИ.

По првите пикап камионети ISUZU D-Max со кои и официјално беше промови...

Повеќе