Isuzu P75 (7,5 тони)

Isuzu секогаш се поврзувал со квалитет и врвни перформанси. Заради тоа го креиравм P75 150 hp Bleu: компактен и практичен камион со одлична моќност.

Isuzu P75 150 hp Bleu ја има целата моќ на 4-цилиндерски дизел мотор, со common rail директно вбризгување, интеркулер и вкупна зафатнина на моторот од 2999 cm3.

Моторот ги задоволува нормите Euro VI OBD-D и е дизајниран да ја штити животната средина и да ја минимизира потрошувачката на гориво.

За да обезбеди безбедна работа,  Isuzu P75 150 hp Série Bleu е опремен со  ABS, како и со системот за електронска стабилност со  ASR. Isuzu P75 150 hp Série Bleu е опремен со 2 воздушни перничиња кои го штитат возачот и сопатникот во случај на судар.

Isuzu P75 (150 кс)

2.999

ccm

150

Коњски сили

Еuro 6 OBD-D

Moтор

Благодарение на неговата компактна форма,  Isuzu P75 150 hp Serie Bleu е особено добар во секторот за градежништво. Кога транспортот на тешки материјали во тешки средини ќе стане проблем,   Isuzu P75 150 hp Série Bleu е вистинското решение.

Isuzu P75 (190 кс)

Isuzu P75 190 hp Série Bleu е вистинско возило за оние кои бараат моќ и стабилност. Стабилно и компактно возило, дизајнирано до најситниот детал, кое ќе ви гарантира уживање во возењето и леснотија во користењето.

За Isuzu P75 190 hp Série Bleu вградивме 4 цилиндерски мотор со директно вбризгување и интеркулер, со вкупна зафатнина на моторот од 5193 cm3. Со тоа имаме моќен мотор, способен да ја заштити средината, со неговите издувни емисии во рамки на стандардите Euro VI OBD-C .

Одлични својства за неограничено уживање во возењето.

Isuzu P75 Crew (190 кс)

Isuzu P75 Crew 190 hp, е опремен со 7 седишта, и е возило кое не се откажува од комфорот, па ќе ви биде и од исклучителна корист за време на работната рутина.

И покрај моќниот 4 цилиндерски дизел мотор со вкупна зафатнина од 5193 cm3,  Isuzu P75 Crew 190 ја штити животната средина со својот Euro VI OBD-C стандард. Има и ограничувач на брзината кој ви дава можност да ја искористите целата моќност на моторот на целосно безбеден начин.

5193

ccm

190

Коњски сили

Еuro 6OBD D

Moтор