Isuzu Q95 (9,5 тони)

Isuzu Q95 поседува одлична моќ и функционалност која може да ви помогне во секојдневната работна рутина, секогаш гарантирајќи максимални перформанси и комфор.

Isuzu Q95 е компактно и екстремно управливо возило, особено соодветно за употреба во урбана средина, за собирање на отпад и чистење на септички јами.

5.193

ccm

190

Коњски сили

Еuro 6 OBD-C

Moтор

Во кабината има три седишта кои гарантираат максимален комфор, а системот за суспензија нуди врвни перформанси при сите услови.

Опремен со Систем за електронска стабилност  со ASR (ESC), Isuzu Q95 ќе ви понуди безбедно и пријатно возење. Системот за предупредување при излегување од лента (LDWS), напредниот систем за сопирање AEBS  (Advanced Emergency Braking System) и воздушните перничиња за возачот и патникот ја комплетираат листата на уреди за безбедност.

Понатаму, системот за сопирање е FULL AIR (пневматски), каква што е и рачната сопирачка, која делува на задната оска.