Последни видеа
Последни новости

ISUZU АВТОБУСИТЕ ВО МАКЕДОНИЈА

Аутомакедонија го потпиша договорот за соработка со индустрискиот џин ISUZU и ја надополни својата понуда за моторни возила на пазарот со атрактивните...

Повеќе 10.06.2017

НОВ КАМИОН ЗА ФЛОТАТА НА “MAYA”

Македонскиот пазар за производство и дистрибуција на вода за пиење, доби нов играч – компанијата “MAYA” од Гари, со ултра модерна фабрика и ...

Повеќе 08.31.2017

ПРВИОТ ISUZU ПИКНИК ВО МАКЕДОНИЈА

18 Јуни, 2017 година беше избран како официјален датум на кој тимот на Аутомакедонија го закажа првиот таканаречен “ISUZU пикник во Македонија”. Со...

Повеќе 07.01.2017

НОВИОТ ISUZU D-MAX ВО СКОПЈЕ

Комплетно новиот ISUZU D-Max пристигна во Скопје! Првите демо возила ги добија своите регистерски таблички, па сите потенцијални клиенти веќе може ...

Повеќе 03.18.2017

ISUZU ВО ПОЛН СЈАЈ

Во салонот на Аутомакедонија во населбата Кисела Вода, oвие денови клиентите можеа и сеуште можат да ја видат моќта на Јапонскиот супербренд ISUZU во ...

Повеќе 11.02.2015

СПОРТСКИ D-MAX

Сакајќи да го направиме фантастичниот пик ап камионет ISUZU D-Max со 2.5 литарски дизел мотор, погон на сите тркала, комплетен пакет на опрема - ABS,E...

Повеќе 11.01.2015

ПРВИОТ СОПСТВЕНИК НА КАМИОН ISUZU

Со исклучително задоволство, членовите на продажниот тим на Аутомакедонија во свечена атмосфера ги предадоа клучевите на првиот сопственик на камион о...

Повеќе 10.31.2015

НАЈДОБРИОТ ПИКАП НА ПАЗАРОТ

Со потпишувањето на договорот за партнерство со ISUZU, Аутомакедонија на пазарот во Македонија ја доби можноста да го претстави и продава феноменалнио...

Повеќе 07.18.2015

КАМИОНИТЕ НА ISUZU

Од неодамна, Аутомакедонија и официјално започна со својата работа како овластен и ексклузивен дистрибутер и сервисер на Јапонските возила ISUZU за Ма...

Повеќе 07.14.2015

ПРВИОТ СОПСТВЕНИК НА ISUZU

По кратки и ефикасни преговори, атрактивниот пикап камионет ISUZU D-Max го доби својот прв сопственик во нашата земја. Првиот клуч на моделот I...

Повеќе 07.14.2015