Долгоочекуваниот и сосема нов ISUZU D-MAX пристигна во Скопје.

Новиот D-Max, за кого владее огромен интерес во јавноста, изгледа робусно и атрактивно и е опремен со многу повеќе безбедносни и комфорни елементи дури и во стандардните модели.

Можете да го набавите во три каросериски изведби (Single, Space и Crew), со погон на 2 или на сите тркала, со мануелен или автоматски менувач, како и со модерниот Euro6 дизелски мотор.

На последниот краш тест, тој освои и максимални 5 ѕвездички за безбедност од EuroNcap.

За повеќе информации, понуда и тест возење, ве очекуваме во нашиот салон во Кисела Вода, Бул. Борис Трајковски бр.21

 

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *