И штипската компанија Роби, оператор на кабловската телевизија Телекабел, се определи за нов автобус на Isuzu со кој ќе се превезуваат работниците до своите работни места.

Честитки за изборот и безбедни патувања.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *