Koрпорацијата HI TECH е сопственик на првиот ISUZU Turquoise во Македонија.

Најпродаваниот компактен автобус на ISUZU ќе се користи за секојдневно превезување на работниците во нашата земја.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *