ISUZU D-MAX ЗА 332 ЕВРА МЕСЕЧНО!

Одлични, промотивни цени и услови за купување на најновиот пикап камионет од палетата на ISUZU во Аутомакедонија. Со специјалниот пакет во соработк...

Повеќе