ISUZU D-MAX ЗА 332 ЕВРА

Одлична промотивна акција за моделот ISUZU D-Max со дупла кабина - Crew Cab...

Повеќе

ISUZU СЕРИЈА “N” СО БРУТО МАСА ОД 3,5 ТОНИ.

По првите пикап камионети ISUZU D-Max со кои и официјално беше промови...

Повеќе

ПОБАРАЈ ПРОСПЕКТ

...

Повеќе

ПОБАРАЈ ПОНУДА

...

Повеќе

ISUZU D-MAX ЗА 332 ЕВРА МЕСЕЧНО!

Одлични, промотивни цени и услови за купување на најновиот пикап...

Повеќе

ОТВОРЕН ISUZU ЦЕНТАРОТ НА АУТОМАКЕДОНИЈА

На 20ти Мај, 2015 година, Аутомакедонија, во присуство на голем број г...

Повеќе

ПРВИТЕ ISUZU KAMИОНИ ВО МАКЕДОНИЈА

По првите пикап камионети ISUZU D-Max со кои и официјално беше промови...

Повеќе

КАМИОНИТЕ НА ISUZU, ВРВНА ПОНУДА

Од неодамна, Аутомакедонија и официјално започна со својата рабо...

Повеќе

ISUZU D-MAX ЗА 332 ЕВРА МЕСЕЧНО

Одлични, промотивни цени и услови за купување на најновиот пикап...

Повеќе