НАЈДОБРИОТ ПИКАП НА ПАЗАРОТ

Со потпишувањето на договорот за партнерство со ISUZU, Аутомакедони...

Повеќе

КАМИОНИТЕ НА ISUZU

Од неодамна, Аутомакедонија и официјално започна со својата рабо...

Повеќе

ПРВИОТ СОПСТВЕНИК НА ISUZU

По кратки и ефикасни преговори, атрактивниот пикап камионет ISUZU D-M...

Повеќе