ISUZU ВО ПОЛН СЈАЈ

Во салонот на Аутомакедонија во населбата Кисела Вода, oвие денов...

Повеќе

СПОРТСКИ D-MAX

Сакајќи да го направиме фантастичниот пик ап камионет ISUZU D-Max со 2.5...

Повеќе