Entries by

Еколошкиот Kendo CNG, финалист за наградата “Sustainable Bus Award”

Еколошкиот автобус на Anadolu Isuzu, Kendo, се вброи меѓу финалистите за Наградата за одржлив автобус, во категоријата „Автобус на годината“. Оваа награда е признаена како една од најпрестижните награди во меѓународната индустрија за комерцијални возила. Еколошкиот модел на Anadolu Isuzu е развиен според специфичните барања на локалните таргет пазари и оваа година се наоѓа помеѓу […]

Isuzu Euro-Tour 2021 во Македонија

Isuzu Euro-Tour 2021 во Македонија Март 2021, Скопје Во рамки на меѓународната турнеја Isuzu Euro-Tour 2021, партнерите Аутомакедонија и Anadolu Isuzu ги претставија и кај нас водечките модели на туристички и меѓуградски автобуси на големиот турски производител. Промоцијата се одржа во хотелот Double Tree by Hilton во присуство на претставници од Anadolu Isuzu од Турција, компании […]

Новиот D-MAX во Скопје

Долгоочекуваниот и сосема нов ISUZU D-MAX пристигна во Скопје. Новиот D-Max, за кого владее огромен интерес во јавноста, изгледа робусно и атрактивно и е опремен со многу повеќе безбедносни и комфорни елементи дури и во стандардните модели. Можете да го набавите во три каросериски изведби (Single, Space и Crew), со погон на 2 или на […]

5 АВТОБУСИ ЗА ТЕТОВО

На свечена манифестација, во присуство на градоначелничката на општина Тетово и министерот за финансии, Аутомакедонија и официјално ги претстави и предаде новите 5 автобуси со кои ќе се организира и извршува градскиот превоз во Тетово. Се работи за нископодни, 12 метарски автобуси за градски превоз од марката ISUZU. Новите автобуси (Isuzu Citiport) кои наскоро ќе […]

6 автобуси за РЕК Битола

На свечената церемонија која се одржа во Битола на 19.12.2020 година, беа презентирани и пуштени во употреба новите 6 еколошки автобуси на ISUZU придвижувани на погон на компримиран природен гас (CNG). Автобусите ќе ги заменат старите, дотраени автобуси со кои се превезуваат работниците во енергетската компанија. На свеченоста присуствуваше премиерот на Р.С.Македонија, врвниот менаџмент на […]

НОВ АВТОБУС ЗА ТЕЛЕКАБЕЛ

И штипската компанија Роби, оператор на кабловската телевизија Телекабел, се определи за нов автобус на Isuzu со кој ќе се превезуваат работниците до своите работни места. Честитки за изборот и безбедни патувања.