Entries by

Новиот D-MAX во Скопје

Долгоочекуваниот и сосема нов ISUZU D-MAX пристигна во Скопје. Новиот D-Max, за кого владее огромен интерес во јавноста, изгледа робусно и атрактивно и е опремен со многу повеќе безбедносни и комфорни елементи дури и во стандардните модели. Можете да го набавите во три каросериски изведби (Single, Space и Crew), со погон на 2 или на […]

5 АВТОБУСИ ЗА ТЕТОВО

На свечена манифестација, во присуство на градоначелничката на општина Тетово и министерот за финансии, Аутомакедонија и официјално ги претстави и предаде новите 5 автобуси со кои ќе се организира и извршува градскиот превоз во Тетово. Се работи за нископодни, 12 метарски автобуси за градски превоз од марката ISUZU. Новите автобуси (Isuzu Citiport) кои наскоро ќе […]

6 автобуси за РЕК Битола

На свечената церемонија која се одржа во Битола на 19.12.2020 година, беа презентирани и пуштени во употреба новите 6 еколошки автобуси на ISUZU придвижувани на погон на компримиран природен гас (CNG). Автобусите ќе ги заменат старите, дотраени автобуси со кои се превезуваат работниците во енергетската компанија. На свеченоста присуствуваше премиерот на Р.С.Македонија, врвниот менаџмент на […]

НОВ АВТОБУС ЗА ТЕЛЕКАБЕЛ

И штипската компанија Роби, оператор на кабловската телевизија Телекабел, се определи за нов автобус на Isuzu со кој ќе се превезуваат работниците до своите работни места. Честитки за изборот и безбедни патувања.

6 автобуси за РЕК

На специјалната прес конференција, одржана во просториите на ЕЛЕМ, официјално беше потпишан договорот за набавка на 6 автобуси на природен гас (CNG). Автобусите од марката ISUZU ќе бидат испорачани на РЕК Битола, кон крајот на 2020 година.