Oвластен дистрибутер и сервисер на ISUZU

Контактирајте не

За било кое прашање, информација, понуда или тест возење, посетете го нашиот продажен салон во населбата Кисела Вода, или сервисниот центар во поранешна Стакларница.

Адреса
Бул. Борис Трајковски, 21
1000, Скопје, Македонија

Контакт
isuzu@automakedonija.com.mk
02 3103 130, 3103 265

Работно време:
Пo-Пе: 8:30-16:30
Сa: 8:00-14:00
Не: затворено