Преглед

Добро познатиот претставник од средната класа на Anadolu Isuzu, доаѓа со целосно освежен внатрешен и надворешен изглед, а редизајнот е направен како резултат на сеопфатно истражување на желбите и потребите на клиентите.

Новиот Isuzu Euro 6 мотор испорачува 193 ks на 2600 rpm.

Серијата Novo нуди простор за седење и багажен простор за 29 патници.

На европските пазари Novo доаѓа во две нивоа на опрема: Standard и Ultra.